אני עובדת בחברה בעבודה לפי שעות דרך חברת כוח אדם שמעסיקה אותי. כשקיבלתי לא מזמן את טופס השכר לפתע ראיתי שמורידים לי חצי שעה שכר על כל על ארוחת צהריים. חברת כוח האדם כשאמרה לי את התנאים לא ציינה זאת בפניי, וגם החברה שאני עובדת אצלה לא אמרה לי זאת. אם הייתי יודעת את זה הייתי שוקלת מראש לפנות למקום עבודה אחר. כשפניתי לחברת כוח האדם עם הטענה הם אמרו לי שזו טעות שלהם והם מצטערים ואכן היו אמורים להגיד לי את זה. לא נחתם ביני לבין חברת כוח האדם הסכם כלשהו (מדובר בעבודה זמנית) אבל בכל זאת, האם יש משהו לעשות נגד זה שלא אמרו לי ולא להסתפק בסליחה עשינו טעות? תודה.
עינת שלום,
דעי שבהתאם לחוק, המעביד יכול להחסיר את זמן העבודה, ככל שאת לא זמינה לעבודה באותו מועד.
זה לא דבר שצריך להודיע מראש מאחר והוא בחוק.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
עינת שלום,
דעי שבהתאם לחוק, המעביד יכול להחסיר את זמן העבודה, ככל שאת לא זמינה לעבודה באותו מועד.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
עינת שלום,
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים