קיבלתי הזמנה לסור למשטרה כטופס מילוי כאשר בשדה של ״בעניין״ לא צויין דבר . רשום מספר תיק ובעבר נחקרתי בגין הפרת הסדרי ראייה , שאותה חוקרת הוצא נגדה תלונה במח״ש ולפי דעתי יש הוראה שאיננה יכולה לחקור בענייני . מספר התיק שקיים בהזמנה הינו חדש ולא ידוע לי על הפרת הסדרי ראייה אלא על תלונה שבעלי הגיש נגדי על הטעייה של החלטה שניתנה מבימש. שאלתי היא כדלקמן : האם חוקרת אלמ״ב יכולה לחקור בעניין של ״ זיופים והטעיות ״ כאשר סמכותה מוגבלת לענייני משפחה ? ושאלה נוספת , האם עלי להציג או לבקש ממחש צו או הוראה שהיא מנועה מלחקור אותי או שמספיקה התנגדותי לחקירה על ידי מחשש להתנכלות ? דבר נוסף אותה הזמנה הומצאה בהנחת תיבת דואר לא שלי , כל שמבחינתי אני יכולה לטעון שלא קיבלתי ? איך עלי לפעול בנסיבות אלו ? אודה לתגובתך
אין מניעה שחוקרת אלמב תעסוק בעניינים אחרים כאשר הכל קשור כמקשה אחת. את לא יכולה לבחור מי יחקור אותך אלא אם יש הוראה מפורשת בעניין. לגבי ההזמנה – היה וקיבלת אותה כדין את חייבת להתייצב
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים