מאז שנת 2013 אני עובדת לסירוגין מטעם אותה חב' כח אדם:
1. בשנת 2013 הועסקתי מטעמם במשרה מלאה במשך 6 חודשים (מכתב על סיום העסקה קבלתי מהמעסיק אצלו עבדתי מטעם חב' כח אדם).
2. בשנת 2014 לא הועסקתי מטעמם במקום עבודה כלשהו (מצאתי עבודה זמנית בכוחות עצמי).
3. השנה עבדתי לסירוגין במשרה חלקית במשך מס' שעות ביום ולא בכל יום בשבוע (עד לתחילת חודש אוגוסט, כולל) מטעם אותה חב' כח אדם.
אבקש לברר האם חב' כח האדם מטעמה אני מועסקת מפעם לפעם, חייבת לי בתשלום דמי הבראה יחסית לגובה המשרות בהן עבדתי החל משנת 2013 וכולל עבור שנת 2014, בה לא הועסקתי מטעמם.
האם, במידה ולא קבלתי מחב' כח האדם מכתב פיטורין, אני נחשבת כמועסקת על-ידם גם בשנת 2014, שנת בה לא עבדתי מטעם במקום עבודה כלשהו.
לעיתים זו בעיה כי צריך להראות כי התעסוקה המשיכה במתכונת זהה באותן חברות בשביל שיהיה רצף.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים