שלום, אני מטפלת רגשית, עובדת כפרילנסרית במרכז טיפולים, בהסכם ההתקשרות ביני ובין המרכז ישנו סעיף ובו כתוב: "המטפלת מתחייב כי לא יפנה ישירות ללקוחות של המרכז ולא יצור איתם התקשרות חוזית בזמן עבודתו במרכז וגם לא חצי שנה לאחר סיום עבודתו במרכז. לאחר תקופת צינון של לחצי שנה לאחר סיום העסקה במרכז המטפל יהיה ראשי ליצור התקשרות חוזית עם כל גוף שהוא".זה ברור לי ומוסכם. השאלה היא האם זה נוגע גם ללקוחות (המטופלים) וגם לגופים כמו קופחות חולים שונות? או שהכוונה (כמו שהבנתי) הנה רק למטופלים…. ואהם זה שאני עובדת אצלה כפרילנסרית, אינו מאפשר לי מעצם הגדרתי התעסוקתית אצלה לברור מקומות עבודה נוספים? וגם לאורך כל ההסכם הכוונה שלה ללקוחות הינה למטופלים, האם חברה / תאגיד גדול כמו קופת חולים נחשבת ללקוח שלה? אני מוטרדת כי הגעתי למעמד הסכם העסקה מול קופת חולים ואני מממש חוששת שמנהלת המרכז שבו אני מועסקת… אודה לך על תשובתך. לינוי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים