אני פרודה כ-20 שנה. הוכרזתי חייבת מוגבלת באמצעים (בגין חובות של בעלי בנפרד) עד היום משלמת מדי חודש בחדשו. הפרוד איננו משלם מזונות (חייב סכומי עתק בתיק המזונות) הדירה רשומה על שמות שנינו, מלאה בהערות אזהרה בטאבו. (בעבר מונה כונס ). נכון להיום הגיש ברבנות תביעה לחייב אותי בגט. טענתי כי כפי שרוצה להשתחרר מהנשואים כך רוצה אני להשתחרר מתיק האיחוד. עוה"ד שלו טען כי כגרושה, לא יגרם לי שום נזק. לא אגורש מהדירה ??? ולא תהיה השפעה עלי מבחינת תיק האיחוד ??? השופט ביקש שאברר אם ואיזה נזק עלול להיגרם לי ומדוע. אינני יודעת כיצד ולאן לפנות… לתשובתך אודה… בתודה מראש, רדי
רדי שלום, לצערי הרב הנושא שלך לא קצר לצורך מענה בפורום. את יכולה להתייעץ עם כל עו"ד בתחום. כמובן שאת יכולה גם לקבוע פגישת ייעוץ במשרד. 03-6292000.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים