רכשתי דירה קרקע בבניין משותף. מיד עם הרכישה פרסתי דשא סנטטי ועל כ שני שלישים משטח הגינה המשותפת שחלונות הבית פונים עליה. כמו כן ניקיתי וסידרתי את הגינה שהיתה מוזנחת מאוד – כל זאת עשיתי מבלי שביקשתי רשות משאר הדיירים. לצערי אחרי כשישה חודשים באסיפה דיירים הוחלט כי עליי להסיר את הדשא הסינטטי. אולם למרות החלטה זו ובשיחה עם השכנים הסכימו השכנים להשאיר את הדשא הסינטטי על מקומו ולא להסירו. לאחר כשנה בעקבט=ות ריב עם אחד השכנים הוא הסיר את הדשא הסינטטי על דעת עצמו מבלי ליידע אותי. רק לאחר ההסרה הוא הצדיק את פעולתו בשל העובדה שקיימת החלטת דיירים בעניין. יש לציין שההסרה הרסה את הדשא וגם עציץ שלי נשבר כתוצאה מכך.
לצערי היום הגינה חזרה למצבה המוזנח, מעבר לעובדה שהגינה אינה יפה וזה חורה לי , גם נכנס לבית חול רב ולכלוך – השאלה שלי אם יש לי מה לעשות בעניין?
לבקש הסכמה של אסיפת בעלי הדירות לתחזק את הגינה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים