שלום רב, כראש ועד בית, אני מבקשת לבטח את הרכוש המשותף בביטוח צד שלישי. בקומת הקרקע של הבניין פועל משרד ביטוח והוא מהווה שטח מסחרי, אשר בגללו הפוליסה מתייקרת בכשני שלישים לעומת הפרמיה ללא שטחים מסחריים. ביקשתי ממשרד הביטוח לכסות בעצמו את תוספת העלות הנגרמת בגללו והוא לא הסכים. מי צודק ? על מי צריכה לחול תוספת התשלום ??? הוא עוד הוסיף שאם יקרה נזק ללקוח שלו, גם הלקוח וגם הוא עצמו יתבעו את הבניין המשותף ואנחנו לא נוכל לגלגל את האחריות עליו בחזרה בגלל שלא הסכים לשלם. לדוגמה : האריחים בשביל הכניסה לבניין ולמשרד עלולים לגרום להחלקה כאשר נרטבים מגשם או משטיפה. (מצב זה נגרם ע"י הקבלן, שהשתמש באריחים שאינם מתאימים להתקנה חיצונית.) במקרה בו לקוח שלו יחליק ויפגע, האם הוא יוכל לגלגל את האחריות לבניין המשותף ולתבוע אותנו למרות שלא רצה לשלם על הכיסוי הביטוחי הנדרש בגלל המשרד שלו ? אני מבקשת את תשובתכם בדחיפות, מכיוון שמחר אני חייבת להחזיר לסוכן הביטוח את הטופס מלא וחתום.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים