שלום וברכה,
ראשית, כל הכבוד על האתר והרצון הטוב שלכם!
עליתי על אוטובוס אגד, הנהג התחיל לנסוע נסיעה בינערונית בטרם כל הנוסעים התיישבו, ובלם פתאומית. כתוצאה מכך, אני (הייתי קרובה לנהג בתהליכי תשלום) נזרקתי על השמשה הקידמית, ובדרך פלא, יצאתי בנזק קל- רק מכות יבשות, וכאבים בגפיים (יש תיעוד, פונתי באמבולנס). השלכות התאונה היו ביטול עבודה + הצעות עבודה (אני פרילנסרית מדריכת טיולים) ותגובה חרדתית בע עלייתי לאוטובוס אגד . מה זכויותי? האם מוטב לעשות הסדר עם אגד בלא התערבות משפטית?
שהם שלום, צר לי על האירוע שעברת. מדובר בתאונת דרכים לכל דבר ועניין. יש בהחלט הרבה מה לעשות נול חב' הביטוח (למיטב ידיעתי חברת איילון) – שמרי את כל התיעוד הרפואי, צלמי את החבלות, שמרי קבלות על הוצאות, אסמכתאות על הפסדי שכר וכו'. שוחחי עימי טלפונית ואייעץ לך. 052-6134398. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים