עבדתי במכירות טלפונים, לא היה לי חוזה עבודה ולא כלום, סוכם עם בעל העסק כי מי שמוכר ומגיע ליעד מכירות של 15 תיקים בחודש מקבל בונוס על כל ה15 תיקים ומי שלא הגיע אליהם לא מקבל, אך כמובן בחודש הראשון לעבודה אין יעד תיקים וכמה תיקים שתפתח תקבל עליהם כסף מלא על כל תיק בלי כל יעד. לאחר חודש וכמה ימים פיטרו אותי מהעבודה וכמובן במכתב פיטורים נכתב כי אני יוצאת עם כל התנאים שאני צריכה לקבל. אממה קיבלתי משכורת ומשום מה אני רואה חיסרון של בין 500-700 ש"ח על הבונוסים שעשיתי. שוחחתי עם המנהלת צוות שלי ואמרה כי אם אני לא נשאר בעבודה אז לא משלמים לי על התיקים שפתחתי. לכן אני עכשיו רוצה לדעת, מה עושים מהבחינה הזו, כי זה גזל, ואני עמלתי והתאמצתי על התיקים האלו עד שנפתחו לי ועבדתי עליהם גם מהבית כדי לסגור אותם. אשמח לתשובה. תודה רבה ויום מקסים.
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים