שלום , ראשית סליחה על הטקסט הרב.
ברצוני להגיש תביעה מחודשת לקצבת נכות. הקצבה הופסקה לי בשנת 2001 באותו היום שבו התחתנתי והגדיר אותי מחדש כעקרת בית.
כיום, אני לא עובדת אבל מאחוריי תקופות רבות של עבודה לא רציפה שלא נמשכו בגלל בעיות קוגניטיביות. הבנתי שעליי להראות 12 חודשים רצופים בתוך 24 חודש או לחילופין 24 חודשים לא רצופים בתוך 48 חודש.
השני מבינהם הוא היחיד האפשרי וניכר שאני די גבולית. אם היינו הולכים 4 שנים אחורה, כלומר נובמבר 2009 היינו מוצאים אותי באמצע תקופת עבודה שנמשכה 14 חודש אך לפי הספירה של ב"ל הספירה תחל מנובמבר ותתיחס רק ל- 6 החודשים שנמשכו מאז נובמבר.. נכון? דבר נוסף, במהלך 4 השנים גם קיבלתי דמי אבטלה 6 חודשים והייתי בחופשת לידה ובנוסף באבחון של המכון לשיקום מקצועי ליד בית לוינשטיין (נשלחתי ע"י מחלקת שיקום של ב"ל) במשך חודש ויותר וקיבלתי תשלום מב"ל עבורם. האם משהו מאלו ניתן להיספר בעבור 24 החודשים הנדרשים??
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים