האם בקשה לתיקון טעות קולמוס מהווה הסכמה לפסד%3f והאם קיימת אפשרות להגש תביעת מזונות לאחר גיל שש כאשר עולה מהפסד כי ניתנה הסכמה למזונות עד גיל שש
%3cbr/%3eאני מיוצגת על ידי הסיוע המשפטי ואני אם חד הורית לשתי בנות. אחת מנישואי הקדמין והנוכחית תינוקת%2c בת יחידה לבחור שאיתו יצאתי. הפערים בנינו עצומים. אני יכולה הכי הרבה להרוויח 4%2c000 ש%22ח והוא שעובד בעבודה מסודרת מרוויח 40%2c000 נטו. גם שלא נפסק משמורת משמורת וגם בהי%27 ייחס לי הסכמה שלא נתתי. הוגשה בקשה לתיקון טעות עם תצהיר שהעורכת דין גם מצהירה שלא נתנה הסכמה למזונות עד גיל שש. ביהמ%22ש החליט ולא התייחס להעדר הסכמה כי בפסד זה מופיע תחת הסכמות ואין משהו בפרוטוקול הממחיש שנתתי הסכמה. עורכת דין מהסיוע טענה שאוכל להגי%27 תביעה בתיק גם אם הפסד לא ברור כי הדרך פתחה בפני. האם זה אפשרי בכלל?
להגיש ערעור בזכות לבית המשפט המחוזי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים