היי,
כשהייתי בכיתה ג׳ הייתה לי תאונה בבית הספר בשיעור ספורט(נפלתי מחוץ לשטח בית ספר -עשו לנו ריצה מסביב לביהס)
אחת הילדות שמה לי רגל ונפלתי על הפנים.כתוצאה מכך שברתי את 2 השיניים הקדמיות אושפזתי בבית חולים ומאז סבלתי מהשיניים-השלמות שכל הזמן נפלו וגשר כי הן התעקמו.לצערי הוריי לא תבעו את ביהס ושילמו את כל ההוצאות.
היום אני בת 23 והבנתי שיש חוק התיישנות של 7 שנים אך יש גם חוק התיישנות של 7 שנים מהרגע שאני לא קטינה ואני יכולה לתבוע.
היום אני נאלצת לשלם על ציפויי חרסינה וכתרים לשיניים בעלות של כמה עשרות אלפיי שקלים שאין לי.
רציתי לדעת האם חוק ההתיישנות יאפשר לי לתבוע היום כשאני בת 23 ועברו המון שנים מהתאונה?
שלום עינב
לא ניתן להשיב על שאלתך בפורום אלא רק בעל-פה וזאת מכיוון שיש לקבל ממך הבהרות נוספות לפני שמגבשים תשובה וייעוץ.
בברכה,
עו"ד דרור הראל
052-4221996
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים