לפני שנה וחצי התפרץ בבתנו 7 פעמים קו ראשי של הבניין, גרם לנו נזק,סרחון ועוגמת נפש. עבור הפעם האחרונה ועד הבניין מסרב לשלם, ולכן גם אני סרבתי לשלם. הועד תבע אותי אצל הממפקחת על המקרקעין ע"י עו"ד יעקב קופנהגן, וזה בנה לי "תיק לתפארת" 66 עמודים !!!!! לקח מהועד אלפי שקלים, ללא ידיעת הדיירים ובניגוד לדעתם באסיפה האחרונה. כל חיי שילמתי חצי שנה מראש, הייתי בועד שנים רבות, ולכל סעיף ש"תפר " לי , יש ראיות, קבלות והוכחות. מה עליי לעשות ????? יש לי עוד 25 ימים להגשת כתב הגנה ותביעה נגדית, תודה…בברכה, צור
צור שלום,
הייתי ממליץ לך לפנות באופן מיידי לעו"ד המתמחה בתחום המקרקעין על מנת להגיב לתביעה.
בברכה,
אמיר שטיינהרץ, עו"ד
מנהל פורום מקרקעין
תודה עבור תשובתך המהירה. למה אני צריך עו"ד אם אני יודע לעשות את המלאכה לבד, אני רק צריך פורמט להגשת כתב הגנה, האם יש ברשותכם ? יש לי עוד 27 ימים, יש לי הוכחות וראיות, זה שעו"ד ממציא עלי שקרים בדיות והכפשות, בכדי להצדיק את 3500 ש"ח שקיבל, לא אותי צריך להרתיע אלא את העו"ד השרלטן. תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים