שלום רב,
אני חולה אפילפטי,עם בעיות קשב וריכוז.
לפני כארבע שנים, הייתי סטודנט בשנת לימודים אחרונה שלי במוסד אקדמאי מוכר.
בשל מצבי הרפואי, המוסד האקדמאי ואני ערכנו חוזה נגישות בו המוסד האקדמאי עמד במשך שלוש שנים.
בשנת 2016 החליט במפתיע המוסד האקדמאי לבטל את הנגישות שסיפק לי במשך 3 שנים, מעשה שהוציא אותי מאיזון, וגרם לתדירות התקפים גבוהה מאד,שהובילה ל100 אחוזי נכות.
במהלך התקופה הזו הסיוע המשפטי של משרד המשפטים מינה לי עו"ד ואופוטרופוס,ובמסגרת ההליכים מול המכללה,כתבתי ערעור לוועדת ערער, אשר התקבל, אך לא יושם עד היום.
ברצוני לתבוע מוסד אקדמאי על הפרה של חוזה נגישות(הפרה שגררה אובדן כושר עבודה מלאה), כמו גם על אי יישום צו שיפוטי של וועדת ערר כנגד המכללה,(שבמסגרתו המכללה נדרשה לספק מועדי בחינה+סיום לימודים) אשר לא איפשר לי להיכנס לשוק העבודה.
אני מאד רוצה לסיים את התואר(נשארו לי 35 נקודות זכות מתוך 132) אך המכללה ממשיכה להערים קשיים, ומסרבת ליישם את ההחלטה של וועדת ערר, גם לאחר פניית רופאים ועו"ד למכללה.
אשמח לקבל הכוונה.
המון תודה מראש
דניאל שלום,
נראה כי בעניינך אכן יש הפרת הסכם ואף נזק אשר נגרם לך כתוצאה מכך.
מדוע הערער לא ייושם עד ליום זה? ניתן לאכוף החלטה זו גם…
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
050-3883833
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים