רכשתי סלון עור ב-12/09/2012 במחיר 12500 ש"ח, עם קבלתו התלוננתי ברצף שלושה שבועות שהסלון אינו תקין,נציג מהחנות הגיע לבדיקה ולאחר יעוץ עם אביו מנהל החנות התקשרו ואמרו שנגיע לבחור סלון חדש ,עד כאן נהדר , הם אמרו לנו להשאר עם הסלון שרכשנו עד לקבלת הסלון החדש כחודשים שלוש , לפני שבוע חזרנו ואמרנו שזה מוגזם ארבעה /חמישה חודשים ולא קיבלנו , תשובתם היית , ציטוט:: בשבוע הבא אתם מקבלים את הסלון החדש,הם שלחו את המובילים עם הסלון ואיך שפתחו אני ורעייתי אמרנו זה לא חדש! הראנו למוביל הבכיר שיש שריטה וכתמי לכלוך הוא אמר כלום שטויות ,זה חדש עכשיו רק הגיע , האריזה לא היית אריזה של סלון חדש מחו"ל [אני 30 שנה בענף]
יש כתמים של עט ,חוטים נמשכים ושיפשוף, אמרנו למובילים יש לזה ריח מסריח , הודענו באותו יום לבעל החנות והוא השיב ,גברת זה מה יש ,את לא רוצה נתקן את הסלון שלך תשלמי למוביל וסגר את הטלפון בפנים , איני מוכן לעבור לסדר היום ללא תביעה , או חדש או החזר כספי , ללא פיצוי , תודה יאיר 052-6099797
ואכן אין סיבה לוותר.
לא הבנתי משאלתך מה אתה מבקש ממני – מה שאלתך ואיזה סוג יעוץ אתה מבקש.
ככלל, הייתי ממליצה לגשת לתביעה לא לפני שתיעדתם את מצב הסלון שנמסר לכם. כדאי גם לפנות במכתב התראה ורצוי של עו"ד.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה-יצחקי.
שאלתי אם להגיש תביעה? לדעתי כן, לתעד את הסלון במצלמה מעט קשה כי הוא בהיר ,אין אפשרות לתעד שריטה על עור לבן אך הראתי למוביל, אני רוצה לציין שפניתי לחברה באיטליה והעלתי את הנושא אני ממתין לתשובה , כן אני נחושב לשלוח מכתב מקדים מעו"ד ע"מ לקבל תגובה , תודה לך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים