שלום, עקב סימיפוליזיס רופא אורטופד נתן לי מסמך בו הוא רשם: המטופלת בחודש חשביעי
בדיקה גופנית: רגישות בגב תחתון ומעל שולי בטן תחתון ויריכיים.
תוכנית טיפולית: עקב כאבי גב תחתון וחשד לסימפיוליזיס יש צורך במנוחה מוחלטת בבית עד תום הלידה לשמירה על ההריון.
הרופאת נשים מילאה לי את הטופס של שמירת הריון ורשמה את המלצת האורטפוד ובנוסף ציינה שיש גם קושי ביציבות.
המסמכים הועברו לביטוח לאומי, לאחר כשבועיים קיבלתי מכתב בו כתוב שהוחלט שלא לאשר לי את התביעה משום שהרופא נשים מטעמם שבחן את המסמכים קבע כי הסיבה שבשלה ניתנה ההמלצה על הצורך בשמירת הריון אינה עומדת בהגדרה כפי שנקבע בחוק, השאלה שלי היא מה הסיכוי שלי לזכות בתביעה במידה ואגיש ערעור???
שירן שלום,
ראשית, עליי לראות את דחיית המוסד לביטוח הלאומי.
שנית, עלייך לבדוק, בבואך להגשת הערעור, מה היא ההגדרה להמלצה לשמירת היריון כפי שנקבע בחוק, או לחילופין, להיוועץ בעורך דין להגשת הערעור על מנת שיעמוד על זכויותייך לעניין שמירת ההיריון.
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
054-6456843
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים