שלום, רכשתי במספרה תוספות שיער+הרכבה בסכום של 3000 ש"ח, הובטח לי שהשיער 100 אחוז טבעי ואמור להחזיק מספר רב של חודשים. כעבור יומיים התחיל כל הבלגן והתברר לי שהטעו אותי והתוספות עשויות מחומר סנטטי ולא טבעי כמו שנאמר לי, ולכן הן נמסות תחת חום ויוצרות קשרים שלא ניתן לשחרר, נאלצתי להוריד אותן תוך מס ימים בודדים. אני מעוניינת לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, השאלה שלי היא האם יש דרך סבירה להוכיח לבית המשפט שאכן מדובר בתוספות סנטטיות ולא טבעיות (התוספות אצלי), מה עשוי להספיק לבית המשפט שאכן מדובר כאן שהטעיית הצרכן
שלום,
כפי שציינת תחילה יש צורך להוכיח שרכשת תוספות טבעיות והתוספות שסיפקו לך הן לא טבעיות. כנראה שיהיה עליך להביא חוות דעת מומחה שבדק את התוספות וקבע כי הם סינטטיות (ולא טבעיות).
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים