שלום רב.פעמים רבות אני מדווח למוקד 100 על מפגעים וסכנות כדוגמת תמרור ששינה כיוון עקב רוחות,שלט שמשאית עיקמה,נהגים פרועים,רכב לוחית זיהוי פלסטינית שהלוחית כוסתה במספר, רכב שטס בכביש ועוד.על חלקן קיבלתי הודעה שפנייתי טופלה. ויש שאני מברר אודות אופן הטיפול ונאמר לי שניידת נשלחה למקום הדיווח והרכב לא נמצא שזה בדיחה.יש למשטרה מספרי פלאפון על פי לוחית הזיהוי ויכלו לאתר את הרכב.פעמים מספר הגשתי תלונה בתחנת משטרה אם זה על נהג משאית בן מיעוטים שטס בצורה מטורפת וכמעט דרס אותי ואם זה על מטפל זר שסיבן את אבי במהירות כדי לצאת שבת וגרם שטפי דם ובייחוד התעללות מטפל באבי שכללה סחיטת סבון לפיו אשר גרמה לזיהום קשה בריאות והוא נפטר אך גם השפרת מים חמים לתוך עייניו של אבי ז"ל ועוד ו 4 חודשים התלונה לא טופלה ואני מטלפן וגם מגיע לתחנה ואין את החוקרת.4 החודשים האלה גרמו לחברתו להמשיך להעסיקו. הפעם קיבלתי דוח על חנייה בפריקה וטעינה ואני ביקשתי להשפט מכיוון שאני הולך להראות לשופטת איזו משטרה יש לנו במדינה.נהג אוטובוס בן מיעוטים עשה לי תנועה של אנשי דאעש שכורתי ראש עם חרב והיה זה בתקופת הדריסות שנת 2014 .גם על כך הגשתי תלונ ויום לאחר מכן התלונה נסגרה בידי קצין בן מיעוטים. לאחרונה נהגת נכנסה לי לנתיב ונאלצתי לפגוע במדרכה והיא ברחה.הגשתי תלונה עם מספר הרכב שלה ומה התוצאה?סגירת תיק. האם ניתן לתבוע את המשטרה על סגירות התיקים?ועל כך שהתיק כנגד המטפל לא טופל מספר חודשים ורק לאחר בקשה להפגש עם מפקד התחנה התיק טופל והמטפל נעצר אך שוחרר בערבות ותיק החקירה נראה ממש מגוחך.הוא ממשיך לעבוד כיום ב"טיפול" בקשישים.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים