שלום,
הזמנתי חבילה מארה״ב דרך חברת שילוח. החבילה הגיעה למחסנים ב5.9 ורק ב7.10 שובצה למשלוח. לאחר בירורים מסתבר שהחבילה טרם נשלחה לארץ ועברו מעל חודשיים . החברה לא עונה בטלפון או במייל. אני לא היחידה שמחכה לחבילות מהם או אפילו לתשובות.
לאחר בירור מעמיק יותר מסתבר שהחברה נקלעה לקשיים ועובדי החברה הגישו תביעה ייצוגית כנגד המעסיק.
בית המשפט מינה נאמן ולכן הם לא משחררים חבילות כרגע. הם כבר שנה ככה ולמרות שהם נמצאים בקשיים ובתהליך פירוק הם עדיין גונבים כסף(אין פה מילה אחרת) מאנשים על שירות שהם לא יכולים לספק.
האם ניתן לעשות משהו בנידון? כמוני יש עוד הרבה מאוד אנשים שנפלו בפח שלהם.
אני מחכה לחבילה כבר מעל חודשיים ואני מאוד מקווה שהתכולה תיהיה בסדר
שלום,
נדמה כי המקרה אינו מקרה משפטי פרטי וכפי שאתה מציין ישנה תביעה ייצוגית, תהליך פירוק וכד'. כדי שאוכל להמליץ מה לעשות, עליי להבין איפה המקרה עומד מבחינה משפטית.
מציע לך לפנות למשרד עו"ד שמפרק את החברה. יתכן כי תוכל לקבל תשובות מהם.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים