שלום..אני עברתי תאונת דרכים לפני 3 חודשים. מאז כל הגוף כואב לי וכרגע אני בבדיקות. הרופא חושב לכיוון של פיברומיאלגיה..בגלל התאונה .
רציתי לדעת :
האם אחרי זמן כזה יכולה להתפתח פיברומיאלגיה ?
האם אישור מהרופא על פיברומיאלגיה..ברגע שיאשר..מספיקה כדי לתבוע נזיקין ?
האם סכום התביעה לדעתך שווה את כל ההתעסקות סביב התביעה ?
תודה
לילך שלום וברכה,
פיברומיאלגיה יכולה להתפתח ולהיות מאובחנת גם אחרי שנים. יחד עם זאת סביר לגלותה תוך מקסימום שנתיים ממועד התאונה. ולכן 3 חודשים זה פרק זמן הרבה יותר מסביר לגלות את התסמונת.
חשוב מאוד להיות מטופלת אצל ראומטולוג שמכיר בפיברומיאלגיה (יש כאלו שלא לצערי), ושיכול לתת לך טיפול מיטבי. עם האבחנה והטיפולים מגישים באמצעות עו"ד מומחה בתאונות דרכים תביעת פלת"ד שיגיש במסגרתה בקשה למנות מומחה רפואי בתחום הראומטולוגיה שיקבע את הקשר הסיבתי לתאונה ואת גובה הנזק. שימי לב שלא לא תביעת נזיקין רגילה.
אני סבור שתאונת דרכים שגרמה לפיברומיאלגיה יכולה להביא לפיצוי נכבד מאוד ולכן התשובה שלי שאכן כדאי ואפילו מאוד להתעמק, להיפגש עם עו"ד כדי שימצא את המירב עבורך.
בהצלחה!
עו"ד אריה שילאנסקי (מומחה בתביעות נזקי גוף ורשלנות רפואית).
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים