שלום רב, לפני חודשיים עברתי תאונת דרכים. יצאתי מחנייה ורכב נכנס בי מהצד. עקב אפילפסיה אני נושאת רישיון לשימוש בקנאביס רפואי, עישנתי סמים כשעתיים לפני העלייה לרכב וכעת זימנו אותי מחברת הביטוח לבדיקת סמים. אני קצת חוששת מכך ורציתי לדעת האם יש מניע לשלול לי את רישיון הנהיגה תחת טענה של נהיגה תחת השפעת סמים?
אורה שלום,
השאלה שלך נוגעת למספר נושאים שונים: דיני ביטוח, דיני התעבורה והתייחסות ספציפית לענייני המכון הרפואי. מכיוון שהנושא מורכב והפרטים שמסרת חלקיים, אני מציע בחום שתתקשרי אליי ישירות ואתייחס למקרה שלך שמחייב הבנה מעמיקה בדיוק בתחומי ההתמחות האלו של משרדנו, שכן את חשופה למספר ראשי נזק שונים: העדר כיסוי ביווחי, כתב אישום בתעבורה וכו'….רק אציין כי לחברת הביטוח אין סמכות לבקש ממך לעשות בדיקת שתן.
התקשרי ואתן לך ייעוץ פרטני לאחר שאשמע את הפרטים החסרים
ערן בן עמי, עו"ד
מנהל פורום המכון הרפואי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים