חשוב לי לשאול, בנסיעה אל העבודה לפני כחודשיים נסעתי באוטובוס והנהג עצר בתחנה ובלם מאוד בפתאומיות ואני עפתי על כסא של אחד הנוסעים וקיבלתי מכה בחזה, הזמינו לי אמבולנס ופוניתי וקיבלתי שבוע ימי מחלה…את מי אני אמור לתבוע את העבודה ,את ביטוח לאומי , את אגד, את הביטוח שלי?
במצבים כאלה חשוב מאוד לפנות לביטוח לאומי על מנת שיכיר בתאונה כפגיעה בעבודה. יחד עם זאת, בכל הנוגע לפיצוי הכספי והערכת שיעור הנזק (נכות) יש להתייעץ עם עו"ד. שכן, כל קביעה של ועדות המוסד לביטוח לאומי תחייב אותך גם בתביעה מול מבטח החובה. יש טקטיקות משפטיות להתמודד עם מצבים אלה. חשוב לדעת, כי בכל מקרה הפיצוי אינו כפול, וכל סכום שיתקבל כפיצוי מהביטוח הלאומי יקוזז במסגרת התביעה העיקרית מול חברת הביטוח.
בברכה,
עו"ד רונית רוטלוי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים