אבי ז"ל נפטר לפני 7 שנים. לאחר מותו אמרה לי אמי שבטרם מותו החליטו שניהם להוריש לי את הדירה שלהם. מזה 10 חודשים אמי גרה בבית אבות ומתכחשת להבטחה.טענתה היא ש"הזמנים השתנו".כעת היא רוצה מיידית למכור את הדירה ולוחצת עלי ועל אחותי לחתום על ויתור על חלקנו לטובתה. אני מתנגדת מהסיבה שכל עוד היא בחיים הבית יכול לשמש כמקור הכנסה ובטחון לעתיד הלא ידוע. אמי מתייחסת להתנגדותי בחומרה וטוענת שהיא יכולה למכור את הדירה ללא חתימתי על ויתור על חלקי בדירה(שמינית)(יש לי אחות) ולעקוף אותי,להוציא צו ירושה על שמה ולכתוב צוואה שמנשלת אותי לחלוטין מכל זכויותי בדירה. האם חוקית זה ניתן?האם ביכולתה לאלץ אותי לחתום על ויתור ולהמתין שתרשום צוואה המותירה לי את מה שישאר מכספי מכירת הדירה לאחר מותה? לתשובתך אודה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים