שלום רב, נתפסתי על ידי ניידת סמויה על כביש 6 במהירות מאוד גבוה של 175 קמ"ש. בשימוע רישיוני נשלל שלילה מינהלתית ל 30 יום וקיבלתי זימון לבית המשפט. בארבע שנים אחרונות אין אף לא עבירה אחת, אומנם יש כמה עבירות בשנים לפני. שאלתי היא: לאיזה עונש לצפות מבית המשפט ומה כדאי לי לעשות במקרה זה? אני רוצה לציין שהרכב משמש אותי לפרנסה ואני לא יכול להרשות לעצמי לקבל שלילה נוספת בבית המשפט. בתודה מראש אלכס.
אלכס שלום,
אינני יודע מהו עברך התעבורתי, ובמידה וצברת עבירות רבות במשך השנים, גם אם ב-4 השנים האחרונות לא צברת, יש לכך משקל לעניין העונש.
ככל הנראה, ומבלי לעיין בכלל המידע הרלוונטי בעניינך (עבר תעבורתי, חומר החקירה וכיו"ב) אוכל להעריך שהעונש הצפוי לך הינו שלילה נוספת, קנס כספי ושלילה על תנאי.
ככל שהרכב משמש לפרנסתך אמליץ לך בחום להגיע לדיון בליווי עו"ד, שכן היעדר ייצוג יכול להוביל לכשל מצידך בהבנת ההליך שמתנהל נגדך ואף לענישה חמורה יותר.
בהצלחה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים