שלום, בדירה שמעלינו עורכים שיפוץ כללי, ביום שני שעבר כשאף אחד לא היה בבית, אחד העובדים קדח 5 חורים בתקרה שלנו (יש תמונות) (מדובר בבניין בן 100, אחד הבתים הראשונים בתל אביב), הקבלן הבטיח שיביא קונסטרוקטור שיבדוק אם נגרם נזק ליסודות של התקרה (הם קדחו בכל התקרה אבל חדרו רק ב5 מקומות) כבר שבוע שהוא משקר, מתחמק ומורח אותנו בינתיים ממשיכים בשיפוצים כאילו כלום לא קרה, הוא גם מסרב לתת את הפרטים של בעל הדירה (בעל הדירה הוא חדש, רכש את הדירה רק לאחרונה ואין לנו מושכ מי הוא).
הסיפור הוא מורכב ואפילו הוגשה תלונה במשטרה אחרי שבאחד הימים שעליתי למעלה לשאול מה קורה ובנימה כעוסה אמרתי להם שאתבע אותם, אחד העובדים דחף אותי בגסות מחוץ לדירה טרק את הדלת ונעל אותה. מבחינת הקבלן הוא רק רוצה לסתום קוסמטית את החורים, אבל אני לא מוכן מאחר ומדובר בתקרה בת 100 שנים ואין לנו מושג איזה נזק הם עשו שלא נראה לעין. מה עלי לעשות? כיצד אני מגיש תביעה כנגד הקבלן ומה העלות של ההליך?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים