שלום,
במהלך דצמבר 2018 חתמתי על טופס הרשמה לרכישת דירה בפרוייקט בניה שאז עדיין לא החל להיבנות.
בחודשים האחרונים החלה הבניה, וכשהגעתי לשטח מצאתי כי גודל המגרש קטן מכפי שחשבתי שיהיה.
לכן חזרתי אל הניירת שעליה חתמתי ומצאתי כי גודל המגרש הינו 250 מ"ר על פי מפרט המכר, אך מאחר וזכרתי כי כל העת דובר על 323 מ"ר למגרש, חזרתי את הטיוטא שנשלחה לי במייל טרם הגעתי למשרד עורך הדין לחתום על המסמכים הסופיים. שם המספר שצויין כגודל השטח היה 323 מ"ר.
בנוסף, במייל שבו נשלחו המסמכים שעליהם עברתי לצורך שינוי והכנה לפני הגעה לחתימה, היתה ההערה הבאה: שינויים יערכו במסמך נפרד ולא בגוף ההסכם.
כמובן שלא עודכנתי בשום צורה- לא במייל, לא במעמד החתימה (יתרה מזאת, שאלתי אם יש צורך לעבור שוב על הטפסים ונאמר לי כי אין צורך וזה אותם טפסים שיצאו אליי במייל), ובוודאי שלא במסמך נפרד.
אני תוהה מה ניתן לעשות בשלב זה בו הבית כבר יצוק והתחילו לבנות אותו.
אשמח לייעוץ ראשוני.
תודה רבה
הקלד את תגובתך
זה מחלוקת אזרחית לחלוטין אלא אם תוכלי להראות שמדובר במרמה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים