ליפני למעלה משנה וחצי עשיתי רכישה טלפונית אם כרטיס אשראי מחנות, הם שלחו לי את הקבלה, במשך חודשים המשלוח התעקב והחנות העלתה תירוצים כל פעם מחדש על העיכוב עד שטענו שהחברת שליחויות לא מגיעה לאזור מגוריי, ביקשתי לבטל את העסקה ולקבל את כספי בחזרה אך החנות התמקה ממני עשרות פעמים בתשובה "נחזור אלייך", שכמובן לא לא זרה אליי אחרי עשרות נסיונות, הם פתאום טוענים שאני קיבלתי את המוצר, דבר שלא קרה מעולם!, אמרתי להם שהדבר לא נכון ולא קיבלתי שום דבר, אז במקרה הטוב יבלתי את התשובה המוכרת "נחזור אלייך", היו עוד כמה ניסיונות אך אני התייאשתי, אך אני עדיין מחפש איך להשיג את הצדק שמגיע לי, כי זו פשוט גנבה לאור יום.
אשמח לקבל תשובה או הדרכה מה עליי לעשות כדי לקבל את כספי בזרה.
תודה, יוסף.
גש לבית המשפט הקרוב לאזור החנות או לאזור בו אמורה היתה להתקיים ההתחייבות לעסקה והגש תביעה קטנה.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים