שלום רב, מתקשרת אלינו המשטרה ומבקשת את אחי, אחי נמצא בחול, כך אמרתי, והשוטרת מעבר לקו אומרת "טוב אז תגיד לו שכשהו חוזר מצפה לא התפעה לא כל כך נעימה" היא לא נתנה פרטים נוספים, אפילו אחרי שאני התעקשתי. אני מאוד מודאג, אין לי מושג מה עשה אחי, הורי הם מבוגרים ואני לא רוצה לערב אותם. האם המשטרה יכולה כך להתקשר לאנשים ולהגיד להם "הפתעה"!, זה נראה לי ממש מוזר כך סתם להטריד אנשים ולהבהיל אותם מבלי לתת פרטים, מה אני אמור לעשות עכשיו? איך מבררים מה קרה, האם המשטרה צריכה לתת לי פרטים?
ככל הנראה אחיך דרוש לחקירה בין אם בעניינו או בעניין מישהו אחר. בד"כ לא מוסרים פרטים מאחר וזה עלול לחשוף פרטים מתוך החקירה. אני מניח שאם זה מספיק חשוב להם אז הם הוציאו לו צו מעצר וכשינחת יעוכב ויובא לחקירה. יש לך אפשרות לגשת לתחנה ולדבר עם האחראי על החקירה או לשכור עו"ד שיטפל בזה עבורך. בפעם הבאה שהם מתקשרים תאמר להם שישלחו הזמנה מסודרת.
עו"ד ערן צלניקר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים