שלום,
חתמתי חוזה על דירה (טרם החלה הבניה) שהחניה שלה צמודה מצידה האחד לקיר ומצידה השני לרכב נוסף. בחוזה מצויין שגודל החניה הוא 12 מ"ר (גודל סטנדרטי) אולם לאחר בירור הבנתי שעל פי חוקי הבניה חניה שצמודה לקיר צריכה להיות גדולה יותר (כ 13.5 מ"ר). פניתי לחברה ונאמר לי שהחניה שלי תיהיה בפועל בגודל של 13.5 (על פי התכנונים והשרטוטים שלהם) אולם בטאבו הם יכולים לרשום אותה כ-12 מ"ר (לא כל כך הבנתי את ההסבר שלהם.. משהו על כך שהתכנונים כן קיבלו אישור של משרד הבינוי/ועדה לתכנון של העיריה). האם אני תודקת בטענתי (חניה שצמודה לקיר מצידה האחד צריכה להיות גדולה יותר מחניה סטנדרטית של 12 מ"ר)? אם כן, מה אני יכולה לעשות לאחר שהחוזה כבר נחתם?
ברוב ההסכמים מופיע שהבנייה צריכה להיעשות בכל מקרה בהתאם לתקנים ולתקנות. זה יכול להיות פתח לטעון בדבר גודל החניה.
בכל מקרה, הרישום בטאבו צריך להיות תמיד על פי המצב בפועל. התשריטים שמכינים צריכים לתאום את מה שקיים.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים