שלום,
אני נפלתי במדרגות בעבודה
וכתוצאה מזה אני נמצאת כבר חודש בבית וכנראה שאצטרך להיות חודש נוסף
העניין הוא שאני לא יודעת למה נפלתי- לא בטוחה שזה בגלל רשלנות שלהם
האם בכל זאת אני יכולה לתבוע את מקום העבודה?
שירה שלום. ראשית, יש לפנות למוסד לביטוח לאומי להכרה בתאונה כתאונת עבודה לצורך קבלת דמי פגיעה ובמידה ונגרמה נכות- יש צורך לפנות לועדה רפואית בביטוח לאומי. לגבי תביעה נגד מקום העבודה- תלוי בנסיבות התאונה. אכן לא בכל תאונה ניתן לתבוע את המעביד. האם המדרגות היו משובשות? האם היו שבורות? האם היתה שם רטיבות? במקרים אלה קיימת למעסיק, בד"כ, אחריות כמחזיק במקרקעין. האם את מבוטחת בפוליסת תאונות אישיות? האם את מבוטחת בביטוח חיים עם ביטוח לאובדן כושר עבודה? את מוזמנת להתייעץ טלפונית לקבלת תשובה קונקרטית. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
שאני לא יודעת למה נפלתי- אחרי שנפלתי רק חשבתי על איך אני יכולה לקום ולא הסתכלתי לראות על הרצפה אם יש נוזל או משהו…המדרגות לא היו משובשות אך לא היה שם פס נגד החלקה כמו שיש בהרבה מקומות ציבוריים…איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
הקלד את תגובתך
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים