שלום שם, בני שבר שתי שיניים בבית ספר שחקים(למצטיינים ןמחוננים) בו הוא לומד פעם בשבוע, מנהלת בית הספר מילאה לי דוח פציעה ומסרה לי את שם חברת הביטוח,אך טרם עשיתי דבר, פרט לסתימת השיניים אצל רופא שיניים כסתימה כללית ( לא ניתן להשתיל בשלב כה מוקדם), מה הפרוצדורה לתביעת הביטוח ובאיזה סכומים מדובר, כיום קיימת לו רגישות רבה והסתימה עלולה ליפול לדברי הרופא, מה גם שצבע השן וצבע הסתימה אינו תואם כל כך. מעברלכך, אשמח לקבל המלצה על עורך דין מתאים באיזור ירושלים,
תןדה , טלי
טלי שלום, הצטערתי לקרוא על הנזק שנגרם לבנך. יש לעשות הפרדה בין ביטוח תאונות אישיות – שזהו ביטוח של כל התלמידים ושם הפיצוי יחסית נמוך, לבין תביעת נזיקין בגין רשלנות שבגללה נגרם הנזק. כיצד זה קרה? האם ידועים לך מלוא הפרטים? אני מייצגת לקוחות בכל הארץ, וניתן להתייעץ עימי טלפונית. בברכת שנה טובה, רונית רוטלוי, עו"ד
הי שם. הוא החליק במסדרון בית ספר- אלה הנסיבות שהוא מספר ושבית הספר מוסר, אין לי מושג מעבר לכך, אשמח לקבל את הפלאפון שלך להתייעצות מעמיקה יותר, טלי
אם החליק- כנראה היתה רטיבות. הנייד שלי- 0526134398. צרי עימי קשר מחר בבוקר, יהיה נוח לשוחח. ערב טוב, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים