שלום, ברצוני לברר סוגיה בה נתקלתי. עברתי לבית משותף לפני כשנה, בדירה בה אני גרה יש בעיות רטיבות בקירות החיצוניים במספר חדרים הנובעות מחיפוי הבית שהתיישן ויש בו סדקים ובעיות אחרות. מבדיקה עם דיירים נוספים גם אצל אחרים יש בעיות מעין אלה. פניתי לוועד הבית והבאתי להם הצעה לתיקון החיפוי של בעל מקצוע לאזור של הצד בו אני גרה ובהתאם לבקשתם גם לכל הבית כולו. הם אמרו שזה יצריך איסוף כספים וקיום אספות והם לא מעוניינים לטפל בזה. גם דייר נוסף שהייתי איתו בקשר ומאוד רצה בתיקון הזה אמר שאני אברר מי מעוניין ומי לא ואני לא מעוניינת או יכולה לטפל בנושא בעצמי. לאחר החורף האחרון כל הדברים שעמדו צמודים לקירות הללו התמלאו בעובש ובפטריות והייתי צריכה לזרוק אותם או לערוך ניקוי מיוחד ואני לא הייתי רוצה לעבור עוד חורף כזה. יש לי הצעה מבעל מקצוע שלקחתי לתיקון בקומה שלי בלבד בשלוש חזיתות, מה עלי לעשות עכשיו? האם לתקן ולדרוש מוועד הבית החזר או לפנות אליהם קודם לאישור ההחזר לאחר התיקון? האם מגיע לי החזר על כך ואיך עלי לבקש את זה מוועד הבית? תודה רבה, דפנה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים