שלום רב
לפני שלושה שבועות אמא שלי קנתה מחנות נעליים רוני בבת ים נעליים לחונה של א
אחותי במהלך הארוע הרגישה דקירות חזקות בכף הרגל ולאחר שהורידה את הנעל גילתה שיצאו מהנעליים מסמרים שגרמו לחתך ולדימום שהפך לכחול ברגל נעליים שעלו 380 שח ניגשתי לחנות להחליף לה את הנעליים הראתי לבעלת החנות מזל היא לקחה ואמרה ניצור קשר אמרתי לה שתזכה אותי כי אנחנו לא רוצים את הנעל אמרה לי אין דבר כזה רק החלפה לאחר מספר ימים חזרתי לקבל תשובה כי הייתה צריכה לבדוק אם היצרן מה לעדות והחליטה שהיא נותנת זוג חדש כשאמרתי לה שאני לא מעוניינת בהם שתזכה או תחליף לי לוג אחר התחילה לצרוח עליי ליד מלא אנשים שאני עושה הצגות ופתאום החתונה נמרה ואין לי צורך בהם הסברתי שבכלל לא נעלו את הנעל בגלל הכאבים שגרמו הראתי לה את התמונה של הרגל לאחר הנזק ועדיין גינתה אותי ש
אני שקרנית ועושה הצגות חשוב לציין שהייתי בהלם מהתגובה לאחר שעה אמא שלי התקשרה לדבר איתה ושוב צרחה עליה שעושה הצגות וזה היה מוזר הרי היא ראתה שיצאו מסמרים מהנעל לכיוון הרגל השאלה האם הייתה צריכה לזכות אותי?האם ניתן להגיש תביעה על התנהגות השפלה ועל נזק לרגליים ?תודה
אני מניחה שגם ראו ושמעו את הדרמה… ככל הנראה מעבר לזכותך לקבל זיכוי ואף פיצוי על דבר שכזה, קיימת לך עילת תביעה בלשון הרע. כדאי שתשקלי הגשת תביעה.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה-יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים