שלום,
אני לא בטוח שהמקום לשאלה הוא נכון אך אם לא אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון לשאול את השאלה שלי.
כרגע אני בתהליכי לימודים על שוק ההון ועל עולם ההשקעות ואני מעוניין בעתיד להציע אפשרות לאנשים לתת לי לנהל עבורם כספים בצורה שאני מתחייב להם לתשואה חודשית / שנתית קבועה ובהסכם מסוכם נקודות יציאה אפשריות ללקוח שהוא יקבל את התשואה שסוכמה מראש וגם אם לצורך העניין אני לא הרווחתי אני אקח לקוחות רק כאשר יהיה לי את הכסף בצד שאוכל לדעת שיש לי דרך לפצות אותם.
השאיפה היא להצליח לייצר תשואה גבוהה יותר ממה שיובטח ללקוח כך שהוא ייצא מרוצה כי יקבל תשואה בהתחייבות ואני מרוויח כי יש לי כספים נוספים שאוכל למנף.
אם זה לא המקום הנכון לשאלה אני מתנצל ומקווה שאפשר להפנות למקום הנכון לשאול.
תודה רבה מראש.
שלום אילן, לאחר שתקבל רשיון מתאים לעסוק בשוק ההון ותרצה לפעול כעצמאי, ניתן להתאים את החזון העסקי שלך לרגולציה בענף ולתנאים המשפטיים שיופיעו בחוזים עם הלקוחות.
אתה מוזמן לפנות אלי בטלפון המופיע בעמוד שלי באתר ואשמח לעזור לך בעניין.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים