שלום רב .
ראשית יש לי שאלה בנוגע לדמי פיצויים . התחלתי לעבוד ב15.04.2012 ובחוזה העבודה רשום לי כי בהודעה מוקדמת לפני פיטורים מגיעים לי 60 ימי הודעה מוקדמת . הודיעו לי על פיטורים ב20.02.2013 ולפי הזמן של ההודעה המוקדמת אני צריכה לעבוד עד ה20.04.2013 כלומר יותר משנה . האם במקרה זה מגיעים לי פיצויים למרות שההודעה הייתה אחרי 10 חודשי עבודה ?
שאלה שנייה שיש לי היא בנוגע לדמי אבטלה. כמה חודשי עבודה צריכים בשביל לקבל דמי אבטלה ? האם 12 חודשי עבודה מספיקים ?
חשוב לי לציין כי קבלתי גם דמי אבטלה לפני שנה בדיוק לפני שהתחלתי לעבוד וגם לפני ארבע שנים . אני יודעת שמגיע לקבל רק פעמיים דמי אבטלה ב4 שנים . ממתי מחושב תחילת התקופה של הארבע שנים . הבנתי שאחרי 4 שנים זה מתאפס. השאלה ממתי זה מחושב . מהתאריך שבו התחלתי לקבל את האבטלה לפני ארבע שנים או מהיום שסיימתי לקבל את האבטלה אחרי 4 שנים . אודה לתשובות . דינה
ך
דינה שלום,
אם תעבדי בתקופת ההודעה המוקדמת אז הותק ימשיך אם לא אז לא.
החישוב מסיום תקופת העבודה.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים