שלום רב
בני בן ה7 נפל ממתקן בגינת השעשועים.
לדעתי, המתקן ממנו נפל הוא בגדר רשלנות כי הרשת שמהווה חלק ממנו בעלת חורים רחבים מדי (ומאחד מהם נפל בני)
מה עלי לעשות? האם אני יכולה לתבוע את העיריה על רשלנות?
איך אני מוכיחה שהמתקן לא נבנה בהתאם לתקני בטיחות?
כמו כן, הילד מבוטח בביטוח תלמידים מטעם בית הספר. נאמר לי שהביטוח תקף גם אחרי שעות בית הספר. האם אכן כך? אם כן למה זכאית מטעם הביטוח?
תודה
טל
באשר לרשלנות המתקן – הייתי מציע להגיע למקום עם מהנדס בטיחות כדי לבחון את המתקן, לקבל את פרטיו ולבדוק האם הוא תואם את התקינה הדרושה.
באשר לביטוח תלמידים – בנך אכן מבוטח בביטוח לתמידים אשר חל גם לאחר שעות הפעילות של בית הספר. בכדי לאמוד את הפיצוי שניתן לקבל מביטוח תמידים, יש לבחון תחילה את הנכות אשר נותרה לו אם בכלל, כמו כן יש לקבל מידע אודות מספר ימי ההיעדרות שלו מבית הספר.
בכל מקרה מדובר בהליכים שעשויים להיות מורכבים, ולכן המלצתי החמה אליך היא לפנות לעורך דין המתמחה בתחום.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים