שלום, בכדי קבלת דיפלומה של הנדסאי חשמל מותנת בכך שעליי לעבור 4 מבחנים יג',יד ופרוייקט גמר. ביצעתי את הכל עד יוני 2014 חוץ ממבחן אחד שלא עברתי (מערכות הספק והינע יג') ולאחר מאמצים רבים עברתי את המבחן בהצלחה ובכך במשוקלל יש לי 4 ציונים עוברים ועוד עובר בפרוייקט גמר להנדסאי חשמל.
עכשיו מגיע הקטע המעניין, אני מתקשר לבית הספר בו למדתי מקיף ג בכדי לשאול מתי אקבל את הדיפלומה..
ולפתע אומרים לי שחסר לי ציון פרוייקט גמר. אמרתי זה לא יתכן וכו' וכו' ורצו שאעשה שוב מחדש את הפקוייקט.
לא ויתרתי ודיברתי את האחראי של מגמת חשמל הרצל בוכניק שבית הספר איבד לי ציון ולא העביר את הצין הלאה.. אחרי מאמצים מצידו של הרצל נמצא הציון שלי באחד המסמכים שלו שמוכיח שעברתי את המבחן עם ציון ועם תאריך! בית הספר שלח בקשה לתיקון ציון למשרד החינוך וכבר מעל לחודשיים שאני והם מחכים וללא מענה ובינתיים אני מפסיד העלאה משמעותית בשכר כהיותי איש קבע בצבא ההגנה לישראל.
אחרי הרקע הקצר! שסיפרתי .. האם יש עילה לתביעה מול בית הספר ומשרד החינוך לגביי תיקון הציון וקבלת דיפלומה? תודה רבה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים