שלום
האם בית החולים מחוייב למסור לי דו"ח אירוע חריג המתאר את מקרה הרשלנות שהתרחש? אין מחלוקת לגבי המקרה, אני רוצה לקבל אותו בכתב.
תודה
השאלה היא למה הנך קורא דוח אירוע חריג. ישנם מסמכים שבית החולים מחויב להעביר בהיותם מסמכים רפואיים וישנם מסמכים שנערכים "לקראת תביעה" אשר אותם בית החולים אינו חייב להעביר.
הבנתי שבכל מקרה חריג ממלאים בבית החולים דוח אודות המקרה. בית החולים מוכן למסור לי את המסמכים הרפואיים הרגילים, אך לא מוזכר שם דבר מהאירוע שקרה, הוא לא הוכנס לתיעוד הניתוח.
אני מעוניינת לקבל דוח בו מפורט המקרה שקרה והסבר מצד הרופאה שטיפלה בי (שלא מכחישה את המקרה), הכל נאמר לי בשיחה ואני רוצה שזה יהיה כתוב.
כפי שפרטתי קודם, איני סבור שבית החולים יעביר מסמך פנימי שנערך לצורכי משפט. בית החולים מחויב להעביר את התיק הרפואי המלא על פי חוק זכויות החולה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים