שלום,הלכתי לרופא נשים לקבלת טיפול וייעוץ בנושא pms הפוגע באיכות חיים שלי באופן מובהק. הרופא (רופא מרפאה ולא פרטי) נתן לי מרשם של גלולות נגד הריון ואמר לי שניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה. גם אם אני ביום החמישי של הווסת.
מסתבר שמידע זה שגוי . גם רופאת המשפחה שלי וגם האחיות במרפאה אישרו שזה מידע שגוי . הוא ידע בוודאות באיזה יום אני במחזור ואמר לי לפחות פעמיים באופן ברור שניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה נוספים. כעת אני מחכה לתשובה אם אני בהריון או לא . לחוצה, שיכול להיות שיש לי הריון לא רצוי בגלל מידע שגוי מוחלט. מה עושים?
ראשית להמתין לתוצאות. ככל וההריון אינו רצוי וניתן להוכיח כי הנו תוצאה של המלצה לא תקינה ניתן לבחון זאת מנקודת מבט משפטית.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים