שלום וברכה
אמא שלי הגעה לביצוע בדיקת CT לאזור הבטן והחזה, בדיקת אשר צריכה להתבצע בו זמנית , בנוסף לפני הבדיקה מוחדר לווריד חומר ניגוד (יוד). הבדיקה התבצעה ואמא שלי נשלחה להתלבש בסיומה, בשלב הזה הגיעה האח האחראי על בדיקות הCT אל החדר ואמר לאחות אשר הייתה נוכחת במקום שאמא שלי צריכה גם בדיקת חזה. האחות הסבירה שאמא שלי צריכה לקבך מנה נוספת של יוד לווריד רק שהפעם היא תקבל אותה במינון נמוך יותר והבדיקה צריכה להתבצע שוב, מה שמגדיל את רמת הקרינה שאמא שלי נחשפה אלייה בגלל חוסר תשומת לב של הצוות המבצע. אשמח לדעת האם מדובר ברשלנות רפואית?
שלום רב, איני יודע אם הדבר היה צריך להתרחש או שמא מדובר בעודף יוד שמקורו בחוסר תשומת לב. כך או כך ככל ולא נגרם כל נזק איני רואה מקום לעניין משפטי פה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים