שלום , אני סטודנט באחת ממכללות המרכז , למדתי חינוך מיוחד , לאחר סיום הלימודים הגשנו בתאריך 18/07/2013 שולושה סימנריונים (עבודות סיום ) לשלושה מורים שונים , שנים מהם קיבלתי את הציון שלהם ואחד טרם קיבלתי , ולאחר שייחות טלפוניות במשך שבועיים ושלחתי להם מכתב דרך השאילתא של התלמיד ואז קיבלתי היום 27/07/2013 תשובה ממרכז הציונים ״ שהמנחה לא קיבל את הסימנריון שלי ״ , למרות שיש לי צילום על החתימה וחותמת הפקידה שקיבלה את העבודה.
הנזק הצפוי שיגרם לי עכב אי קבלת הציון והתעודה הינו , עיכוב בעבודה למשך שנה שלמה בבית ספר ממשלתי , כך שהיתי צריך להתחיל את העבודה מהיום ( הינו היום הראשון בשנת הלימודים ) .
אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם , מה אתם ממליצים שאני אעשה והאם יש עילה לתבוע את המכללה או המנחה שאבד ולא לקח את העבודה בזמן ?
משהתבררה התקלה- האם לא ניתן היה להגיע להסכמה עם המכללה שינתן ציון בדחיפות ותעודה? ראוי לחשוב על פיתרון פרקטי מיידי לדעתי. עליך לפעול להקטנת הנזק. באם אכן תוכל להוכיח שהיית אמור להתחיל לעבוד ובשל העיכוב במתן התעודה החמצת את ההזדמנות, אז וודאי שיש עילת תביעה נגד המכללה. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים