בחוזה השכירות כתוב שאם אני רוצה לסיים את השכירות לפני המועד הנקוב בחוזה (23/1/2023) אני צריך למצוא מחליף.
שאלתי היא כזאת – אם אני לא מוצא מחליף לדירה ומעוניין להפר את חוזה השכירות באופן חד צדדי, האם הם מחוייבים לתת לי לעזוב ולהחזיר לי את הצ'קים בחזרה גם אם לא מצאתי מחליף אבל הודעתי להם חודשיים מראש?
הודעתי להם חודשיים מראש שאני מעוניין לעזוב והם אמרו לי שאני צריך למצוא מחליף, כרגע פרסמתי שאני מחפש מחליף אבל אם אנשים לא יהיו מעוניינים לקחת את הדירה אז אני אמור להיתקע עימה עוד חצי שנה עד לסיום חוזה השכירות?
שלום רב,
ניתן לטפל בעניין אך תכנון הפתרון נעוץ בהתאם לנסיבות המיוחדות של המקרה שלך ולכן יש לקבל ממך מספר תשובות והבהרות. צור עמי קשר 052-4221996
עו"ד דרור הראל
יפר הפרה יסודית של ההסכם, תהיה למשכיר אפשרות לבטל את החוזה באופן חד צדדי ולדרוש את פינוי השוכר מהדירה, אולם לפי מה שקראתי באינטרנט זה לא חוקי הסעיף הזה והוא צריך להיות מבוטל כי גם לשוכר צריכה להיות זכות דומה לבטל את החוזה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים