שלום רב
בבניינו ישנו חדר דיירים משותף אשר הוחלט שישמש כחדר אירועים (כגון ימי הולדת וכדו'), לאחרונה נערכה בחדר מסיבה עם די.ג'יי. עם רעש מאוד חזק שנמשך גם בשעות הערב, כדייר בקומה ראשונה והורה לילדים קטנים ביקשתי מבעל האירוע לחדול מהרעש אולם נעניתי שעל פי החוק מותר להם להרעיש עד 23:00 ושהם שאלו את הוועד וקיבלו אישור לכך.
שאלותיי, 1) האם החוק רלוונטי? שהרי אני בעל עיניין בחדר הדיירים ואני יכול לבקש שלא יהיה רעש מהחדר בשעות מסויימות.
2) האם ההחלטה להפוך את החדר לחדר אירועים תקינה? שהרי לפי היתר הבנייה החדר אינו מוגדר כחדר אירועים.(למיטב ידיעתי הוא מוגדר כחדר דיירים/וועד)
3) האם אני יכול לתבוע את זכותי לשקט מחדר זה?
עליי לציין שאין לי התנגדות לקיום אירועים או כינוסים בחדר, אלא אני מתנגד לרעש לאחר 20:00.
תודה
ניר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים