שלום רב
לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל העניין הוא כזה
אצל בן זוגי לשעבר נמצא רכב שרשום על שמי והוא אינו מוכן להחזירו אלי, הרכב צבר חובות בכביש 6 שכמובן רשומים על שמי וכבר הגיעו להוצל"פ
עלה הרעיון שהוא יחתום לי על תצהיר שהרכב ברשותו וכי הוא יהיה אחראי על כל דבר שקורה איתו – תאונות לא עלינו וכל קנס או חוב
שאלתי – האם תצהיר זה קביל ואכן יפטור אותי מכל אחריות לרכב, האם אוכל לבטל את החובות על שמי בכביש 6
תודה – אבישג
אבישג שלום,
אם נצא מנקודת הנחה שתצהיר כזה יוכל לשמש אותך לקבלת פטור מקנסות או אישומים בגין נהיגה (מצלמות מהירות אור אדגום וכו) עדיין העניין יכול לסבך אותך מאוד. אם יצבור קנסות למשל והדואר לא יגיע לידך או שלא תסבי את העבירות במועד תצטרכי להתרוצץ בין הרשויות ותצברי חובות, נקודות או פסילת רשיון הנהיגה במקרים מסויימים.
הייתי מציע לעשות העברת בעלות. את מוזמנת להתקשר במידה ויהיו לך שאלות ספציפיות בעניין.
ערן בן עמי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים