קרוב לגיל 17 הייתי אצל גסטרו ילדים (היום אני בת 19) שהמליץ על פרוביוטיקה בגלל שיש לי מעי רגיז. הוא אמר ליטול את התוסף תוך כדי ארוחה או בסופה. לפני כמה חודשים הייתי אצל רופאת משפחה שאמרה שיש ליטול את התוסף מוקדם בבוקר כל האפשר וחצי שעה לפני הארוחה. יתרה מזאת, היא אמרה שאסור לעבור למצב שכיבה אחרי נטילת התוסף, דבר שהייתי עושה. האם אפשר לתבוע את הגסטרו בסכום השווה ל-24 אריזות של הפרוביוטיקה (מארז לחודש במשך שנתים) כאשר מארז בודד עולה מאה שקלים בערך, אם משנה המחיר?
איני מבין מה ההבדל התהומי בין לקיחת פרוביוטיקה תוך כדי ארוחה או בבוקר. בכל מקרה, כך או כך, איני רואה בשאלתך כל עילת תביעה.
התזמון של הנטילה חשוב, משום שזמן הנטילה קובע את איכות השפעת התרופה ואת מקום ההתפשטות של החומר הפעיל בה. התרופה אמורה להגיע למעי הגס ולא הדק
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים