שלום רב , רכשתי פינת אוכל שסופקה לפני כחצי שנה לאחר 3 חודשים הכיסא שישבתי עליו התנדנד והראית שרגל של הכיסא התנתקה חלקית בדקתי את שאר הכיסאות והבחנתי בקילופים ובסדקים על הבסיס של הכיסאות , ישר יצרתי קשר עם החנות והם לאחר כמה שיחות ושאני הלכתי לחנות הבטיחו לתקן את זה ושזה יקח בערך כשבועיים לאחר מכן זה התעכב שוב וכך עד שעבר חודש ואז שלחתי מכתב לבית העסק בבקשה לתקן את זה בהקדם האפשרי המנהל התקשר אלי ואמר שיחזור אלי עם תאריך מדוייק ואז פשוט נעלם . לאחר כבערך חודשים אחרי פנייה שלי למועצה לצרכנות הוא התקשר והסביר שהוא היה בטוח שכבר סידרו לי את הכיסאות לאחר מכן טען שהנגרייה פשטה רגל בעקבות הקורונה ולכן זה לא קרה והתחייב שעכשיו הוא ייצר לי חדש כי ישלו נגרייה חדשה וזה יקח עד חודש . השאלה שלי אם אני חייבת להסכים לזה לאחר שחיכיתי כבר כ 3 חודשים והאם מותר לי לדרוש לבטל עסקה במצב הזה ?
שלום,
אינך רשאית לבטל את העסקה לאחר חצי שנה מאז הרכישה, אלא בתנאים מסוימים.
לא ציינת האם יש לך אחריות על הרהיטים ולאיזה תקופה.
עליך לאפשר לתקן את הרהיטים הפגומים. באם לא יתוקנו אז את רשאית לתבוע.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך – את מוזמנת לפנות למשרדיי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים