שלום
אני עובדת בארגון ממשלתי כסטודנטית ולכן אינני עובדת קבועה. במסגרת זמני הפרטי בניתי קורס הנותן מענה לכלל שירותי הארגון לאחר מחקר מעמיק של כשנה. הגשתי את הקורס כדי שהאירגון יאשר לי אותו מבחינת החומר המקצועי. את הקורס אעביר בהתנדבות במוקדים שונים ובמוסדות ללא עלות. רציתי לשאול איך אני מקבלת קניין רוחני על הקורס מבלי שהארגון ייקח לי אותו ישתמש בו וייקח לי עליו את הקרדיט? אשמח לפרט באופן פרטי יותר
שלום, התשובה תלויה כמובן במערכת היחסים שלך ושל הארגון. ככלל, יצירות שנוצרו על ידי העובד בזמן העבודה שייכות למעסיק. מאחר ולדברייך ערכת את הקורס בזמנך הפרטי, ההנחה היא שהזכויות שלך. יחד עם זאת, יש עוד לא מעט היבטים שיש לבחון (למשל, החומר עליו התבססת וכיוב'). חשוב מאוד בטרם השימוש בקורס על ידי המוסד ייערך בניכם מסמך כתוב.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים