לשם תשלום זיפות הגג כל הדירים החליטו לשלם שוה בשוה, אני כדירת מסרבת ומעונינת לשלם לפי גודל דירתי 3 חדרים לעומת 4.5 חדרים.
כתבתי לועד 2 מכתבים (למרות שנאמר לנו באסיפת דירים שהתשלום דחוף כדי שהגג לא יקרוס ונציגת הועד עברה דירה דירה בתחילת חודש אוקטובר על מנת לאסוף את הצ'קים)
חלף חודש וחצי והועד לא כותב לי כמה עלי לשלם לפי גודל הדירה כי הם מעונינים שאשלם שוה בשוה.
לא מיענתי את המכתב להעתק מסוים אלא רק לועד עצמו שהודיע באסיפת דירים ב7. 10 שהוא מתפטר והם אולי יביאו חברה קבלנית, אני חוששת שהועד לא ינסה לעשות מהלך או טריק כלפי שבו אשלם ריבית
(אין תקנון לתשלום שוה בשוה בבנין)
בהתאם לחוק המקרקעין ולתקנון המצוי מרגע שהודעת לוועדת על סירובך לשלם שווה בשווה הרי שעל הוצאות השיפוץ /תיקון להתחלק לפי החלק היחסי שלך בשטחים המשותפים.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים