יש קבוצת רכישה שאני מתעניינת בה שהיא נשמעת טוב ואני מפחדת שהיא נשמעת טוב מידי ואני צריכה לחשוש.
זאת קבוצת רכישה לפני קבלת היתר בניה, ויש כמות דירות שנמכרות לעירית ראשון לציון ככה שיש לעיריה אינטרס בעניין והדבר השני הטוב זה שיש כבר בניין 200 מטר ליד שכבר התחילו לבנות והקבוצת רכישה הצליחה ויצאה לפועל ככה שיש הצעה של אותו קבלן, בדצמבר יש רכישה של הקרערע ואז אני צריכה להעביר 42% מסך הדירה לכן אני צריכה לקבל החלטה מהירה.
מה אני צריכה לבקש לראות ולבדוק לפני העברת הכסף?
רותם שלום,
עליך לבחון את הסכם האופציה (לרכישת הקרקע), הסכם המכר וכן את הסכם השיתוף אשר אמור לקבוע את מערכת הזכיות והחובות שלך כלפי כל חברי הקבוצה ובכלל.
כמובן שהיתי ממליץ לך להיות מיוצגת על ידי עורך דין המתמחה בקבוצות רכישה זאת עוד בטרם תחליטי להצטרף.
בהצלחה,
אמיר שטיינהרץ, עו"ד
מנהל פורום מקרקעין ותמ"א 38
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים