מסרתי את הצו הירושה לבנק לבצע את הצו הירושה החן משותף שלי ובעלי המנוח הינו נשואים 44 שנים אין לנו ילדים
בצו הירושה אני 2/3מעיזבון ואחותו 1/3 היאך קיבלה את המידע בבנק על יתרות לתאריך הפטירה של בעלי ולפי הצו החלוקה. חלקה 1/3 ולעלי יש עוד חן לבד (שחלק מעיזבון )היא רוצה את כל הסכום לעצמה אפילו שהצו. אומר אחרת .
הסיבה שהיא ובעלי היו יורשים של אמא שלהם וב2005 מכרו הבית שהיה חצי חצי לפי צו הירושה מאז והיא טעונת שמגיעה לה את זה הכול .היא ניסה בכל מיני דרכים שנעשה הסכם היא רוצה את כל מה שכתוב בצו ובנוסף את הכסף ממכירת הדירה של אימה שלה .מה אני יכולה לעשות לבצע את הצו הירושה?
החן המשותף שלי ושל בעלי היפקדתי את כל הפיצויים שלי לסיום עבודה ב2012
שלום רב,
יש לפעול בהתאם לצו הירושה
אם אחד מהצדדים עקב את הביצוע ,לא מגיע לבנק לא חותמת בגלל שרוצה כסף נוסף לצו הירושה
מה אני יכולה לעשות לסיים את הביצוע הצו וכמה זמן לוקח את התהליך ?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים